Find vej: Forside » Artikler » Logistikkompagniet ApS bliver dansk forhandler af Diracom-Lager fra svenske LogSoft

Logistikkompagniet ApS bliver dansk forhandler af Diracom-Lager fra svenske LogSoft

Lagt på landtransport.dk den 27-03-2014 af webmaster

Det svenske firma LogSoft, der siden midten af 90´erne har leveret lagerstyringssystemer til en lang række svenske firmaer, har pr. 1. januar oprettet forhandleraftale med Logistikkompagniet. Med en solid erfaring i udvikling af WMS-systemet Diracom-Lager, har LogSoft skabt gode relationer på det svenske marked, hvor kunderne oftest har langvarige aftaler om vedligeholdelse og udvikling.
Logistikkompagniet har anvendt systemet i eget regi de seneste fire år og bidraget til udviklingen før det.
Diracom-Lager er et særdels brugervenligt og konkurrencekraftigt system, som findes i to versioner; ét til vareejere og ét til lagerhoteller.

Alle kendte faciliteter er tilgængelige og integration med både ERP-systemer såvel som transportører er mulig uden store omkostninger.

I udviklingen af Diracom-Lager har der været stor fokus på brugervenlighed og sikkerhed. Stregkodehåndteringen kan bruges til automatiseret input og bekræftelse af, at den rigtige artikel er blevet behandlet.

Systemet gør det muligt at tildele tilladelser for hver bruger. Det er logisk opbygget med intuitiv brugerflade og omfattende hjælpetekst, der beskriver hver funktion let tilgængelige på skærmen. Der kan oprettes
menuer til forskellige brugergrupper til at støtte deres opgaver optimalt. De mobile terminaler er
understøttet af forskellige pegeredskaber og touch skærm. Derudover kan systemet håndteres med
tastekombinationer.

Systemet kan nemt integreres med andre systemer, fx til automatisk indlæsning af kundernes
ordrer, rapportering af leverede ordrer og andre saldoændringer. Kommunikation med eksterne
systemer kan foretages via internettet.

Adm.dir for LogSoft Anders Nilsson udtaler;
”Vi er meget tilfredse med, at systemet nu kan tilbydes danske kunder også. Det har længe været vores ønske at finde den rette samarbejdspartner i Danmark og det har vi fundet i Logistikkompagniet, som med stor erfaring i systemet, vil kunne uddanne og supportere deres danske kunder”.

Carsten Moberg, Adm.dir. for Logistikkompagniet:
”Diracom-Lager og samarbejdet med LogSoft er et godt match med de ydelser vi i forvejen tilbyder det danske logistikmarket og vi har store forventninger til samarbejdet, som vi fornemmer vil have gode vilkår i et dansk marked, hvor prissætning og funktionalitet for længst er kørt i hver sin retning”.

Yderligere oplysninger på www.LogSoft.dk eller på telefon 70 20 90 16.