Find vej: Forside » Artikler » Masser af nyheder på årets største transportmesse

Masser af nyheder på årets største transportmesse

Lagt på landtransport.dk den 09-05-2014 af webmaster

Man kan opleve mange nye produkter og udstillere, når transportmessen Vestfyn Trækker atter afholdes fra den 23. til 25. maj. Ikke færre end 150 udstillere er sammen med tusindvis af produkter i år at finde på messearealet, der er udvidet til 55.000 m2.
Alle stande er for længst afsat, og udstillerlisten er offentliggjort. Efter et 2013 uden transportmessen Vestfyn Trækker i Ejby lægges der ifølge arrangøren i år op til en udstilling med endnu flere nyheder end tidligere på programmet.

– Efter vi igen har udvidet arealet, denne gang til ca. 55.000 m2, har vi fået plads til yderligere 13 stande. 150 udstillere er ny rekord, og de mange firmaer har flere produktnyheder at vise frem end nogensinde før. Man kan altså roligt forvente, at årets messe bliver rigtig spændende og indholdsrig, siger adm. direktør Per Mikkelsen fra VBG Group. Han oplyser, at VBG i år har tilført ekstra personaleressourcer for bedre at kunne håndtere den store arbejdsbyrde, og at teltene som noget nyt placeres efter avancerede 3D-tegninger for at undgå fejl.

Produktnyheder i stor stil
Vestfyn Trækker kan i år byde velkommen til et stort antal nye udstillere. En af dem er Hydropac A/S, der på sin stand fremviser virksomhedens eget program af hydraulikstationer og elstyringer til transportbranchen. – Vi er med, fordi vores samarbejdspartnere har positive erfaringer med at udstille på Vestfyn, og fordi vi netop har fået det danske agentur på radiostyringer fra Sistematica. Dermed bliver vi stærkere og mere konkurrencedygtige på totale hydraulikløsninger inklusive fjernbetjening, der lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Det har vi store forventninger til at vise landets opbyggere, forklarer direktør Jesper Frederiksen.

Også VBG selv viser produktnyheder frem på årets messe. På firmaets stand kan man opleve en bred vifte af nyheder inden for trækbjælker, gavlsæt og koblingstilbehør. – Jeg vil fremhæve vores nye trækbjælke C7, som er en stærkere udgave af den traditionelle DB 75V, og som lever op til de nye regler for helbilsgodkendelse. Trækbjælken fås også med overdrejningsindikator, der deformeres ved overbelastning af koblingen. Man kan desuden se nærmere på koblingen 795VR, som er bygget til ekstreme forhold, og som sagtens klarer de nye kombinationer og totalvægte, fortæller salgskonsulent Kim Kristensen.

Fuld gang i Euro 6
Naturligvis kan man på messen også opleve masser af biler, der er godkendt efter emissionsstandarden Euro 6, som er et krav til nye lastbiler fra i år. Eksempelvis fremviser Scania en række nye modeller fra serien Streamline samt en renovationsbil med Euro 6 gasmotor.

– Ikke kun motorerne er optimeret for at give de nye Streamline fremragende brændstoføkonomi. Eksempelvis muliggør aerodynamiske forbedringer på spoilere, førerhus og sideskørter yderligere brændstofbesparelser på op mod 3 %. Samtidig er bilerne udstyret med nye, avancerede systemer, der giver mulighed for at holde gennemsnitshastigheden i top og brændstofforbruget i bund ved stigninger og nedkørsler, fortæller salgskonsulent Peter Madsen fra Scania Danmark A/S.

Fakta
Vestfyn Trækker – Transport & Logistik ved motorvejen i Ejby er årets største transport- og logistikudstilling. På messen kan man møde alle væsentlige lastbilmærker samt en lang række opbyggere og forhandlere af øvrigt materiel. Desuden deltager mange udbydere af tilbehør og serviceydelser samt brancheorganisationer og fagmedier. Messen forventer i år mellem 6.000 og 10.000 besøgende. www.vestfyntraekker.dk