Find vej: Forside » Artikler » NOSTA Group forbliver fleksibel takket være TimoCom lagerbørs

NOSTA Group forbliver fleksibel takket være TimoCom lagerbørs

Lagt på landtransport.dk den 20-03-2014 af webmaster

Find lagerarealer bekvemt med et par klik
Hvad gør man, hvis man akut har brug for lagerplads Men ikke bare hvilket som helst lager, men ét i Hamborg, helst tæt på havnen Og hvad, hvis man har ringet til alle sine kontakter uden held NOSTA Group fra Osnabrück i Tyskland har fundet det passende svar på dette spørgsmål: Europas største lagerbørs TimoCom Soft- und Hardware GmbH.

NOSTA Group har arbejdet I logistikbranchen i 36 år og tilbyder her et bredt sortiment af tjenesteydelser. En ordre som ”transport af 60 container til Hamborgs havn, palletering, aflæsning og opmagasinering” hører med til forretningens arbejdshverdag. En ordre som ”transport af 60 container til Hamborgs havn, palletering, afladning og opmagasinering” hører med til virksomhedens arbejdshverdag. Og det er lige her, TimoComs udbudsplatform finder anvendelse. Her finder NOSTA’s medarbejdere nemlig ikke alene fragt, ledige kapaciteter og transportudbydere, men også ledige logistikarealer i hele Europa.

Den nemme vej til at finde et lager
“De fleste af vores kontakter tilbyder lagre på længere sigt. Vi havde dog brug for en hal med det samme og kun i to måneder. Så vi benyttede os af TimoComs lagerbørs. Blandt de første top 3 søgeresultater fandt vi straks en fleksibel og pålidelig partner. De første containere er allerede på vej til Hamborg”, fortæller Detlev Osthoff, speditionsleder for NOSTA Group. Med over 30.000 lager- og logistikarealer er platformen Europas største lagerbørs og fungerer som en virtuel markedsplads. Brugeren indtaster sine ønsker, som f.eks. lagertype, størrelse eller beliggenhed i søgemasken og får så vist de passende tilbud. Det hele er selvfølgelig også muligt den anden vej rundt. Udbyder indtaster deres ledige arealer i børsen med alle relevante informationer og bliver dermed supernemt fundet. ”Lagerbørsen er et fornuftigt supplement til fragtbørsen. Et yderst nyttigt værktøj med et højt antal træffere. Også ideelt til kortsigtede lagerforretninger”, bekræfter Osthoff. Lagerbørsen er blevet integreret i den bestående fragtbørs, som er den førende på markedet i Europa. Betjeningen er særlig brugervenlig og sørger for en effektiv brug af programmerne. Hver indtastet søgning og hvert tilbud fås desuden på 24 sprog.