Find vej: Forside » Artikler » Padborgværksted udvider åbningstiderne – og ansætter tre nye medarbejdere

Padborgværksted udvider åbningstiderne – og ansætter tre nye medarbejdere

Lagt på landtransport.dk den 22-08-2013 af webmaster

Efter ansættelsen af tre nye medarbejdere holder lastvognsværkstedet Truckcenter A/S i Padborg nu åbent til kl. 20 alle hverdage samt på lørdage fra kl. 8 til 13.

Kundetilgangen fortsætter på lastvognsværkstedet Truckcenter A/S i Padborg, der er grænseområdets eneste autoriserede DAF Service Dealer. Efter en større ombygning og udvidelse af lageret og kontoret, der bl.a. skulle give plads til flere reservedele, tre nye medarbejdere samt badefaciliteter og opholdsrum for chauffører, har værkstedet netop måttet udvide sine åbningstider for at kunne følge med efterspørgslen. Således holder man nu åbent helt frem til kl. 20 på alle hverdage samt lørdagsåbent fra kl. 8 til 13.

En del af vores kunder kører eksport, og deres biler og trailere er ofte kun hjemme i weekenderne eller sent på aftenen, så mange har efterspurgt service uden for normal arbejdstid. Vi har derfor valgt at holde åbent om lørdagen samt længere åbent på hverdage, og det ventes både nuværende og kommende kunder at tage positivt imod, siger adm. direktør Kjeld Clausen fra Truckcenter A/S.

Også udvidet personale

Ikke bare åbningstiderne er udvidet, men også personalet. Samtidig har værkstedet gennemført en ny organisering, som ifølge Kjeld Clausen har til formål at sikre højere effektivitet og bedre kundeservice.

Vi har ansat en kundemodtager samt en erfaren administrator. Dermed befries vores værkfører, Allan Roth, for det meste papirarbejde, så han kan fokusere på kundekontakt, driftsledelse og teknik. Samtidig kan de enkelte mekanikere bruge mest mulig tid på praktisk opgaveløsning. Desuden har vi ansat endnu en mand på værkstedsgulvet, hvilket også er en af grundene til, at vi kan udvide åbningstiderne, siger direktøren, der lægger stor vægt på at være så konkurrencedygtig som muligt i en tid med øget pres på markedet for lastvogns- og trailerservice.

Også tyske og østeuropæiske vognmænd vælger os, selvom værkstedspriserne er attraktive i deres hjemlande. Samtidig kan vejen fra tanke til handling være lang hos konkurrenter med store organisationer, hvor man ikke altid kan imødekomme individuelle kundebehov. Her vil vi være et alternativ til de største spillere, lyder det fra Kjeld Clausen, der i sin virksomhed ønsker at kombinere det bedste fra de store koncerner og de små, lokale værksteder.

Højere kundekrav

Truckcenter A/S i Padborg, der er strategisk beliggende ved Shell-tankanlægget på Transitvej, reparerer og servicerer alle slags lastvogne og trailere samt udfører opbygningsopgaver. Ud over aften- og lørdagsåbent har centret lanceret flere andre nye servicetilbud, herunder et opholdsrum for chauffører med internetadgang, kaffe, pc og tv til fri afbenyttelse. Desuden har man indkøbt testudstyr til alle bilmærker og tilbyder udkald med servicevogn døgnet rundt.

Ifølge direktør Kjeld Clausen ligger det i tiden, at vognmændene og deres chauffører efterspørger højere fleksibilitet og en bredere vifte af serviceydelser på det enkelte værksted.

I en tid, hvor transportbranchen er presset på lønsomheden, handler det for vognmændene om at undgå spildtid, tomgang og unødige omkostninger. Det har ført til et udpræget fokus på effektivitet samt krav om høj fleksibilitet og en bredere vifte af tilbud på det enkelte værksted. Med vores seneste tiltag er vi endnu bedre rustet til at tage konkurrencen op og venter, at tilstrømningen af nye kunder vil fortsætte, slutter han.

--

Om Truckcenter A/S

Truckcenter A/S består af Truckcenter Midtjylland og Truckcenter Padborg, der på centrale beliggenheder dækker et samlet areal på godt 50.000 m². Centrene reparerer og servicerer alle slags lastvogne og trailere samt udfører hydraulik- og opbygningsopgaver.

--

Billedmateriale

Foto 1: Efter ansættelsen af tre nye medarbejdere holder Truckcenter A/S på Transitvej i Padborg nu åbent til kl. 20 alle hverdage samt på lørdage fra kl. 8 til 13. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/TCA/TCA-UAP1.JPG

Foto 2: Ikke bare åbningstiderne er udvidet, men også personalet. Samtidig har værkstedet gennemført en ny organisering, som har til formål at sikre højere effektivitet og bedre kundeservice. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/TCA/TCA-UAP2.JPG

Foto 3: Mange har efterspurgt service uden for normal arbejdstid, så både nuværende og kommende kunder ventes at tage positivt imod de udvidede åbningstider, siger adm. direktør Kjeld Clausen fra Truckcenter A/S. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/TCA/TCA-UAP3.JPG

Foto 4: Med ansættelsen af en kundemodtager samt en erfaren administrator befries værkfører Allan Roth for det meste papirarbejde, så han kan tilbringe mest mulig tid på værkstedsgulvet. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/TCA/TCA-UAP4.JPG

Billederne kan hentes i højtopløselige udgaver fra ovenstående placeringer.