Find vej: Forside » Artikler » Peter Hauge Jensen ny adm. direktør i 3x34 Transport a.m.b.a.

Peter Hauge Jensen ny adm. direktør i 3x34 Transport a.m.b.a.

Lagt på landtransport.dk den 02-03-2012 af webmaster

3x34 Transport har udnævnt Peter Hauge Jensen til ny administrerende direktør med det overordnede ansvar for alle selskabets aktiviteter.

Peter Hauge Jensen har siddet i bestyrelsen for 3x34 Transport, samt dets datterselskab 3x34 Lager siden september sidste år. Oprindeligt kommer han fra callcenter-branchen, senest som administrerende direktør i GoExcellent Denmark A/S, hvor han gennemførte en større turn-around som resulterede i at Telia købte størstedelen af virksomheden i starten af 2011. Forinden var han bl.a. callcenterchef i Berlingske koncernen med ansvar for 300 sælgere og 200 kundeservicemedarbejdere.

I GoExcellent satte vi nye standarder for hvordan man kan forbedre kundeoplevelsen, og jeg ser mange områder hvor vi i 3x34 kan bruge denne viden til at løfte vores kundetilfredshed, siger Peter Hauge Jensen.

3x34 ser et stort potentiale for at løfte kundetilfredsheden. Der er meget hård konkurrence i markedet, og på sigt bliver vinderne dem der kan levere den bedste kundeoplevelse til en konkurrencedygtig pris. Vi oplever, at kunderne gerne vil betale en ekstra præmie for at få en effektiv, præcis og sikker transport siger Stephan Høyer, formand for bestyrelsen i 3x34 Transport.

Jeg er meget stolt over, at 3x34 Transport har bedt mig om at forsætte som adm. direktør. Jeg ser meget store muligheder, som jeg glæder mig til at give mig i kast med, siger Peter Hauge Jensen.

I sin rolle som bestyrelsesmedlem har Peter ydet en uvurderlig indsats på at rette op på selskabets økonomi. Peter besidder en stor økonomisk forståelse og har på den korte tid han har siddet i bestyrelsen medvirket til en restrukturering af selskabernes aktiviteter, således at fremtiden nu ser meget lovende ud forsætter Stephan Høyer.

Prestigefyldt udnævnelse
Berlingske Nyhedsmagasin udnævner årligt de 100 bedste danske ledere under 35 års alderen (Talent100). Peter Hauge Jensen fik denne prestigiøse udnævnelse i kategorien salg og marketing I 2009.

###

For pressebilleder, se www.3x34.dk/presse.asp

Om 3x34 Transport:
3x34 Transports overordnede mål er at levere dig en service der er effektiv, sikker og præcis.

Vi gjorde transport mere effektiv og mere professionel for over 40 år siden - og det gør vi fortsat. Vi flytter os selv før vi flytter andre og udvikler konstant vores kundeservice og vognpark for at kunne tilfredsstille tidens krav og levere den service du forventer - effektivt, sikkert og præcist.

Hver af vores opgaver bliver fulgt til døren med samme høje standard.

Vi stiller med en stærk og fleksibel flåde på 250 biler i alle størrelser - lige fra kassevogne til store lastvogne med hænger og køretøjer til specialtransporter.

Vi har kompetencen til at transportere næsten alle former for gods og er landsdækkende med afdelinger i København og Odense.