Find vej: Forside » Artikler » Rekordmange besøgte Transport Øst i Greve

Rekordmange besøgte Transport Øst i Greve

Lagt på landtransport.dk den 10-09-2014 af webmaster

4500 besøgende lagde i weekenden den 6. og 7. september vejen forbi Mercedes-Benz CPH området, hvor den årlige transportmesse, Transport Øst fandt sted. Det var femte gang, Greve Kommune lagde grund til messen, hvor mere end et halvt hundrede udstillere tog imod de forventningsfulde besøgende. I den forgangne weekend fandt Transport Øst sted, og arrangementets succes blev understreget af, at der allerede på transportmessens første dag var flere gæster end under hele sidste års messeweekend. Messen blev afholdt i højt humør, og både udstillere og besøgende nød godt af de mange spændende aktiviteter. Den gode stemning hos de mange fremmødte sørgede for, at der var godt gang i forretningerne hos udstillerne, som havde forrygende travlt. Der var udstillinger med kraner, trailere og masser af transporttilbehør. Desuden stod lokale uddannelsessteder med tilknytning til vognmandsbranchen klar til at tale med interesserede.

Det var ingen tilfældighed, at Transport Øst igen fandt sted i netop Greve, som har en aldeles god placering i den østdanske transportkorridor. Greve Kommune har gennem længere tid arbejdet aktivt for at skabe gode rammer for netop transport- og logistikbranchen, som er rigtig godt repræsenteret i kommunen, og borgmester Pernille Beckmann glædede sig over, at arbejdet bærer frugt: ”Med et arrangement som Transport Øst ses det tydeligt, at transportbranchen er i rivende udvikling. Den udvikling støtter vi op om i Greve Kommune, og ved en messe som denne kan vi se, hvilken værdi det giver det lokale erhvervsliv: stort fremmøde, øget interesse, god forretning og et godt udgangspunkt for det videre arbejde”, siger Pernille Beckmann.

Transport Øst blev første gang arrangeret i 2009 og er siden blevet til et fast årligt tilbagevendende arrangement, der samler transportbranchen øst for Storebælt. Messen er blevet afholdt seks gange, heraf fem gange i Greve, og hos Greve Kommune er man glade for det gode samarbejde med arrangøren, Danske Transport Medier. Derfor ser både Greve Kommune og Danske Transport Medier også frem til at kunne byde de mange udstillere og besøgende velkommen igen til næste år, hvor messen afholdes samme sted den 5.-6. september 2015.